Logo

Tapahtumat 2020


  • La 6.6 Varsinais-Suomi - Satakunta piiriottelu Metsästyshaulikko ja -Trap sekä Su 7.6 Eurooppalaisen metsästysammunnan EM-katsastus Kaikun majanmäessä

Lauantaina järjestettiin Varsinais-Suomi - Satakunta piiriottelu. Aamupäivän ampumakeli oli sateen johdosta haastava. Puolenpäivän tienoissa sää poutaantui ja aurinko tuli näkyviin, mutta puuskittainen tuuli hankaloitti ampumista. Oheisena kilpailuiden tulokset: metsästyshaulikko ja MTrap.

Sunnuntaina kisattiin Eurooppalaisen metsästys-ammunnan EM-katsastus. Aurinkoinen sää asetti omat haasteensa kilpailijoille aamulla Compak- ja luodikko-radalla. Pahempi ongelma oli koko päivän ajan puhaltanut voimakas puuskittainen tuuli, joka muutti satunnaisesti kiekkojen lentorataa. Kisat sujuivat järjestelyiden osalta luonnikkaasti. Oheisena tulokset.

EM-katsastus

  • La 1.2: Suontaan hirvi- ja peuramiesten päätöskokous

Huolimatta siitä, että peurajahti oli vielä hieman vaiheessa, Suontaan seurueen hirvi- ja peurajahdin päätöskokous järjestettiin perinteisen tavan mukaisesti helmikuun ensimmäisenä lauantai-iltana Kaikun majanmäessä. Pöytä oli taas laitettu koreaksi Leilan ja Marikan toimesta. Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi:) Tapahtumaan osallistui myös Kaikun vanhin jäsen, syksyllä 95v täyttävä Eero Kaira.

Illan kuluessa käytiin läpi syksyn jahdin kulku, tapahtumat ja sattumukset, järjestettiin metsäs-tysaiheinen tietovisa, valittiin vuoden hirvihenkilö sekä tietysti saunottiin ja parannettiin muailmaa...

Loppukokous_2020

Edellisten vuosien tapahtumat löytyvät täältä